Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

ARVOT

 

Varkaus Racing Team ry arvot ovat ohjeita kuinka yhdistyksen jäsenet toimivat harrastuksessaan ja yhdistyksen toiminnassa.

Varkaus Racing Team ry arvot ovat:

  • Vastuullisuus
  • Yhteistyö

  • Uudistuminen

  • Tavoitteet

  • Turvallisuus

  • Ympäristöystävällisyys                  

Vastuullisuus

Varkaus Racing Team ry on luotettava yhteiskunnallinen vaikuttaja, tapahtumajärjestäjä ja yhteistyökumppani. Se kantaa vastuunsa kaikista sitoumuksistaan.

Huolehdimme toistemme hyvinvoinnista ja turvallisuudesta. Aiheutamme mahdollisimman vähän haittaa luonnolle ja ympäröivälle yhteisölle. Edistämme elämänlaatua parantavia hankkeita ja toimintaa.

Yhteistyö

Varkaus Racing Team ry toiminnassa tunnemme toinen toisemme. Ilmapiiri on reilu ja avoin. Toimintamme perustuu siihen, että erilaisia kokemus taustoja ja ajattelutapoja yhdistämällä löydämme parempia ratkaisuja. Siksi olemme kiinnostava yhteistyökumppani myös muille toimijoille ja tukijoillemme. Heidän tarpeidensa ymmärtäminen ja ennakoiminen toiminnassamme on Varkaus Racing Team ry toiminnan, kehityksen ja menestyksen ydin.

Uudistuminen

Varkaus Racing Team ry on kilpailun järjestelyn ja turvallisen toiminnan edelläkävijä, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti laadukkaasta toiminnastaan. Tämä asema on saavutettu paitsi taidolla myös ennakkoluulottomalla ilmapiirillä.

Osaamme ennakoida toimintaympäristössä tapahtuvia muutoksia ja toimimme tarvittaessa nopeasti. Panostamme koulutuksen, tapahtumien ja toimintatapojen kehittämisen lisäksi myös henkilökohtaiseen osaamiseen. Kannustamme uudenlaiseen ajatteluun, sillä vain tekemällä uutta voi olla edelläkävijä.

Tavoitteet

  • Varkaus Racing Team ry haluaa saavuttaa sellaisia toiminnallisia tuloksia, jotka kestävät vertailun maailmanlaajuisesti.
  • Moottoripyöräilyn, kilpailutoiminnan ja tapahtumien turvallisuuden kehittäminen ja siitä huolehtiminen ovat keskeisiä asioita tämän tavoitteen saavuttamiseksi.
  • Asetamme haasteellisia tavoitteita, ja osaamme myös jakaa tietotaitoa yleishyödyllisiin tarkoituksiin.
  • Erinomainen toiminta arvoistaan tinkimättömänä yhteisönä on meidän kaikkien yhteinen etu.

Turvallisuus

Kaikki moottoripyöräilijät eivät halua itse kilpailla. He haluavat kuitenkin olla mukana hyvin organisoidussa, nautittavassa ja elämyksellisessä moottoripyöräilyn harrastustoiminnassa. Varkaus Racing Team ryn tehtävänä on edistää hyvän harrastus- ja kilpailutoiminnan järjestämistä turvallisesti. Laaja ja sitoutunut harrastajakunta mahdollistaa aktiivisen kerhotyön ja sitä kautta korkeatasoisen harrastus ja kilpailutoiminnan.

Kilpailutapahtumien sujuva ja turvallinen eteneminen on kiinni selkeistä säännöistä ja asiansa osaavista toimitsijoista. Harrastajien ja toimitsijoiden kouluttamisella on turvallisessa, ympäristön huomioivassa ja vastuuntuntoisessa moottoriurheilussa merkittävä vaikutus. Toimitsijoiden koulutuksessa tulee entistä enemmän korostaa urheilu- ja lajisäännöstön noudattamisen vaikutusta oikeudenmukaiseen, reiluun ta turvalliseen kilpailutapahtumaan.

 

Varkaus Racing Team ry tarjoaa kaikille tasavertaisen ja turvallisen mahdollisuuden korkeatasoiseen lajivalmennukseen ja harjoitteluun. Tämä mahdollistaa yksilöiden kehittymisen kansainväliselle huipputasolle.

YMPÄRISTÖOHJELMA