1656668667674_okm%20hanke-me.jpg

Varkaus Racing Team Ry on käynnistänyt hankkeen, jossa moottoriurheilun kokeilu mahdollisuutta tarjotaan matalankynnyksen periaatteella lapsille ja nuorille. Hanke toteutetaan yhteistyössä Opetus- ja kult­tuu­ri­mi­nis­te­riön ja seuran yh­teis­työ­kump­pa­nei­den kanssa. Hankkeen tavoitteena on saada lisää harrastajia talousalueella ja opastaa uusia harrastajia moottoriurheilun pariin.


Valmennus-/harrasteryhmät ovat käynnistyneet


Nyt perustetuissa valmennus- ja harrasteryhmissä Varkaus Racing Team Ry tarjoaa valmennusta, opastusta, kalustoa ja suorituspaikat matalankynnyksen periaatteella. Ohjattuja ryhmäharjoituksia järjestetään kerran viikossa ja harjoitukset järjestetään alla olevan aikataulun mukaan syyskuun loppuun saakka.


Valmennus-/harrasteryhmiä järjestetään kahtena eri päivänä ja kahtena eri ryhmänä:


Harjoituspäivät:

  • Ryhmä 1: Speedway ja Flat Track                       Maanantaisin klo: 17.00
  • Ryhmä 2: Motocross ja Circuit Racing            Keskiviikkoisin klo: 17.00

Halutessasi voit osallistua molempiin harjoituspäiviin saman viikon aikana esim. Yamaha PW soveltuu speedway/flat track ja motocross harjoituksiin.


Ohjattuun valmennus-/harrasteryhmään osallistuvalta vaatimuksena on VRT:n nuorisojäsenyys 20€, sekä Suomen moottoriliiton harrastelisenssi vakuutus 90€/vuosi tai Nuorisolajit-lisenssi (kilpailijat) 160€/vuosi . Ohjeet seuran jäseneksi liittymiseen löydät seuran verkkosivujen etusivulta. Jäseneksi liittymisen jälkeen lisenssin voi ostaa Suomen Moottoriliiton Motti järjestelmän lisenssikaupasta. Tarvittaessa Apelta saa tukea motin käytössä.


Ohjatuista valmennus-/harrasteryhmä ajokerroilta ei peritä ratamaksua. Muina aikoina ratojen käyttömaksut seuran nettisivuilla olevan ohjeistuksen mukaan.


Valmennus-/harrasteryhmään suositellaan osallistumaan omalla kalustolla. Mikäli teillä ei vielä ole omaa kalustoa, niin VRT:n kalustoa on käytettävissä. Seuran kalustoa tarvitsevien pyydetään ennen ilmoittautumista ottamaan yhteyttä Appeen 040 766 3600.


Mikäli haluat vielä mukaan valmennus-/harrasteryhmään, niin mukaan pääsee vielä täyttämällä il­mot­tau­tu­mis­lo­mak­keen TÄSTÄ

Jälki ilmoittautuneena ota yhteyttä Appee puhelimitse 040 766 3600 tai sähköpostitse info@varkausracingteam.fi .


Valmennus- / harrasteryhmiin liittyvä tiedoitus tapahtuu seuran verkkosivuilla, sekä sähköpostin välityksellä. 


Harjoitusten aikana Ankkuriterassi kahviosta voi ostaa kahvia, mehua yms. virvokkeita.


Mikäli valmennus-/harrasteryhmistä herää kysyttävää, niin ota yhteyttä Appeen, 040 766 3600 tai info@varkausracingteam.fi 


Tervetuloa mukaan!